Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Srpski dizajneri u finalu u Kini

Srpski dizajneri u finalu u Kini


Srpski dizajneri Dragana i Pavel Surovi iz Kisača ušli su u finale HiiiBrenda. Reč je o uglednom, svetskom takmičenju u dizajnu koje se održava svake godine u Pekingu. Prijavljeno je 1.145 radova iz više od 40 zemalja. Žiri čine (Ken Cato - Cato Partners), Teri Goldštajn (Terri Goldstein - The Goldstein Group)

Srpski dizajneri Dragana i Pavel Surovi iz Kisača ušli su u finale HiiiBrenda. Reč je o uglednom, svetskom takmičenju u dizajnu koje se održava svake godine u Pekingu. Prijavljeno je 1.145 radova iz više od 40 zemalja. Žiri čine (Ken Cato - Cato Partners), Teri Goldštajn (Terri Goldstein - The Goldstein Group), Ren Spiteri (Bulldog), Pol Tejlor (Paul Taylor - BrandOpus), Dejvid Eiri (David Airey - LogoLove).

Čak pet radova Surovih našli su se u finalu. U kategoriji “profesionalni dizajn pakovanja” izabran je rad za češko premium pivo King’s Beer. U kategoriji “profesionalni logo diza n” izabrani su logo Torbe, Kidko, Kravata i Pull & Bear. U Kini su uvrstili Draganu i Pavela u VIP grafičke dizajnere.

Veliko nam je zadovoljstvo što smo i ove godine u finalu HiiiBrenda. To nam daje novu snagu i motivaciju da nastavimo sa našim stilom dizajna i komunikacije. Klijenti su uvek iznenađeni kada se njihov identitet ili dizajn pakovanja nađe u finalu ili pobedi na svetskom takmičenju. Tek tada shvate koliko je značajan i vredan njihov dizajn. Najbolje je što ocene daju nezavisni stručnjaci iz oblasti dizajna i brendinga iz različitih delova sveta. Uvek se trudimo kada dizajniramo neki identitet ili pakovanje za klijente da uradimo nešto zanimljivo u našem stilu, ali da to bude jedinstveno“, zadovoljno konstatuju Surovi.

Surovi već imaju brojne nagrade u svom portfoliju. Dobili su nagradu žirija za najbolji brend sveta na AdPrintFestivalu oskara za najbolje osmišljen identitet u Europi. Imaju dve osvojene bronze u kategoriji “profesionalni logo dizajn” i bronzu za dizajn pakovanja osvojenu u Americi. Više od 50 njihovih radova je objavljeno u magazinima i knjigama širom sveta.

Izvor: balkanmagazin.net