Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Srpski ambasador u Kini: dostignuće Kine izvanredno

U Pekingu je danas počelo 5. zasedanje 11. Svekineskog narodnog kongresa. Kineski premijer Ven Điabao je na zasedanju podneo izveštaj o radu vlade. Ovom zasedanju međunarodna zajednica poklanja veliku pažnju. Zasedanju su prisustvovali i strani diplomati i predstavnici međunarodnih organizacija, uključujući s
Srpski ambasador u Kini: dostignuće Kine izvanredno
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

U Pekingu je danas počelo 5. zasedanje 11. Svekineskog narodnog kongresa. Kineski premijer Ven Điabao je na zasedanju podneo izveštaj o radu vlade. Ovom zasedanju međunarodna zajednica poklanja veliku pažnju. Zasedanju su prisustvovali i strani diplomati i predstavnici međunarodnih organizacija, uključujući srpskog ambasadora u Kini.

Srpski ambasador u Kini Miomir Udovički je u intervjuu KRI izjavio da je na njega kinesko privredno dostignuće ostavilo dubok utisak.

On je ukazao da je u proteklih godinu dana, suočavajući se sa kompleksnom i promenljivom međunarodnom političkom i privrednom situacijom, Kina ipak zadržala stabilan i brz razvoj.

To je šesti put da je ambasador Udovički po pozivu saslušao kineski izveštaj o radu vlade. On je rekao da nije samo prijatelj kineskog naroda, nego i prijatelj Svekineskog narodnog kongresa. Udovički je takođe izrazio želju da će održavanje ovogodišnjeg Svekineskog narodnog kongresa biti uspešno i da će Kina posedovati još bolju budućnost.

Izvor:serbian.cri.cn