Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Srpske lekcije po Kini: Stanojević - Sven-Goran Erikson 6:0

Srpske lekcije po Kini: Stanojević - Sven-Goran Erikson 6:0


U fudbalskom prvenstvu Kine, u 24. kolu ostvarena je najubedljivija pobeda jednog tima, a za 6:0 pobrinuo se Aleksandar Stanojević čiji je Peking Guoan savladeo ekipu Sven-Gorana Eriksona, Gvangžu R&F. Pekinški tim je u ovaj derbi ušao sa treće pozicije i pet bodova više od Eriksonove ekipe, koja se nad

U fudbalskom prvenstvu Kine, u 24. kolu ostvarena je najubedljivija pobeda jednog tima, a za 6:0 pobrinuo se Aleksandar Stanojević čiji je Peking Guoan savladeo ekipu Sven-Gorana Eriksona, Gvangžu R&F.


Pekinški tim je u ovaj derbi ušao sa treće pozicije i pet bodova više od Eriksonove ekipe, koja se nadala da bi trijumfom mogla da se, šest kola pre kraja, približi poziciji tri, poslednjoj koja vodi u azijsku ligu šampiona. Stanojević se dobrom taktikom pobrinuo da od toga ne bude ništa.
Nakon početnog vođstva, Peking je u 36. minutu dobio dodatna krila isključenjem protivničkog igrača, Ću Boa, koji je pritom skrivio penal.

Od tog, drugog po redu gola, tim Aleksandra Stanojevića se poigravao sa rivalima, napunivši mrežu Gvangžu R&F-a za najteži poraz koji je neki klub pretrpeo u kineskom prvenstvu ove sezone.

Izvor: Blic.rs