Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Srbin Drago Lazetić budući Bata Živojinović u Kini

Srbin Drago Lazetić budući Bata Živojinović u Kini


Drago Lazetić je zvezda u Kini. On je glumac, režiser, producent. Pored režiranja jednog kineskog rialitija, proslavila ga je i veb serija “Wise hit” u kojoj kombinuje komediju i borilačke veštine, a glumio je i u mnogim tamošnjim produkcijama.ŠANGAJ - Drago je rođen u Mostaru, a roditelji su mu Srbi koji

Drago Lazetić je zvezda u Kini. On je glumac, režiser, producent. Pored režiranja jednog kineskog rialitija, proslavila ga je i veb serija “Wise hit” u kojoj kombinuje komediju i borilačke veštine, a glumio je i u mnogim tamošnjim produkcijama.
ŠANGAJ - Drago je rođen u Mostaru, a roditelji su mu Srbi koji su se kada je imao tri godine preselili prvo u Nemačku, a onda u Kanadu. Sebe opisuje sledećim rečima: karatista, ljubavnik, filmadžija, pesnik, plesač, rođen s odličnim smislom za humor. Filmom je počeo da se bavi u Los Anđelesu i, kako kaže, nije mu bilo lako da se ulizuje, a veze nije imao. U to vreme je radio kao trener borilačkih veština.
- Rešio sam pre nekoliko godina da se preselim u Kinu i nikada nisam zažalio jer sam se ovde ostvario kao filmadžija. Radio sam na mnogim ovdašnjim TV dramama i reklamama, a režiram i veb-seriju “Wise hit”. Trenutno radim na živom mjuziklu - kaže Drago.
Pitali smo Draga da li kao većina Kineza nosi masku na licu dok je na ulici.
- Samo kad zagađenje postane nesnosno, što se dešava često. Radujem se preseljenju u Srbiju u skorijoj budućnosti - kaže Drago Lazetić. Iako ga prepoznaju na ulici i gde god se pojavi izazove pometnju, Drago ne misli da je popularan kao Bata Živojinović u vreme "Valtera”.
- Mislim da njegovu slavu nije moguće nadmašiti. Svaki put kada upoznam nekog Kineza iznad 40 godina i kažem mu da sam iz bivše Jugoslavije, pa još i da sam glumac, oni prvo spomenu Batu Živojinovića. Ne možete da zamislite kakav uticaj su ovde imali njegovi filmovi.
Kako kaže, inspirišu ga Mel Bruks, Stiven Spilberg, Brus Li, Čarli Čaplin i Kventin Tarantino.

Izvor: 24sata.rs