Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Srbija po prvi put na sajmu inostranog turizma u Pekingu

Srbija po prvi put na sajmu inostranog turizma u Pekingu


Srbija se po prvi put predstavlja na Kineskom sajmu inostranih putovanja i turizma, koji ovih dana u Pekingu okuplja 235 izlagača iz 55 zemalja. Na pres konfereciji Srbije kao zemlje destinacije , Turistička organizacija Srbije je najavila kraću viznu proceduru za kineske turiste, kao i automatsko izdavanje vize

Srbija se po prvi put predstavlja na Kineskom sajmu inostranih putovanja i turizma, koji ovih dana u Pekingu okuplja 235 izlagača iz 55 zemalja.

Na pres konfereciji Srbije kao zemlje destinacije , Turistička organizacija Srbije je najavila kraću viznu proceduru za kineske turiste, kao i automatsko izdavanje vize za Kineze koji već imaju šengensku vizu, uz simboličnu nadoknadu od 2 evra.

Osim TOS-a, na sajmu se samostalno predstavljaju i dve vodeće srpske turističke agencije

Kon Tiki Travel i Glob Metropoliten Tours, koje su osmislile primamljive regionalne ture specijalno pripremljene za ovu promotivnu priliku.

Na štandu TSO Srbije, odmah posle pres konferencije, bilo je prilično živo.

Veliki broj kineskih novinara pokazuje iznenadjujuće interesovanje, za ovu '' egzotičnu'' destinaciju. Sutra, u četvrtak, je udarni poslovni dan kada se susreću domaći i tur operateri iz inostranstva.

Srpski turistički predstavnici očekuju uspostavljanje svojih prvih zvaničnih kontakata sa kineskim putničkim agencijama oko organizacije putovanja kineskih grupa u Srbiju.

Izvor:serbian.cri.cn