Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Srbija na Mrs World 23. novembra u Kini

Srbija na Mrs World 23. novembra u Kini


Izbor za Mrs Srbije je prvi zvanični izbor za najlepšu udatu ženu i mamu naše zemlje. Naša pobednica će predstavljati Srbiju na svestkom izboru lepote koji će se održati u Kini u Guangzhou i samim tim Srbija će po prvi put imati predstavnka na izboru za Mrs World. - Želimo da naglasimo ulogu udatih žena u

Izbor za Mrs Srbije je prvi zvanični izbor za najlepšu udatu ženu i mamu naše zemlje. Naša pobednica će predstavljati Srbiju na svestkom izboru lepote koji će se održati u Kini u Guangzhou i samim tim Srbija će po prvi put imati predstavnka na izboru za Mrs World.

- Želimo da naglasimo ulogu udatih žena u društvu, da pokažemo da se udate, porodične i poslovne žene mogu takmičiti, pobediti i predstavljati našu zemlju u svetu ravnopravno onima koje nisu u bračnoj zajednici, kaže Ana Šargić nosilac licence za ovaj izbor.

Bivša Mis Jugoslavije 2002. i top 20 Mis Sveta 2002. Ana Šargić je u aprilu 2013. imenovana za direktora nacionalnog takmičenja i licence Mrs World za Mrs Serbia. Ana je udata, majka dvoje dece sa preko deset godina iskustva u svetu mode.

Na izbor se mogu prijaviti udate dame starosti između 21 i 50 godina. Sve žene supruge i majke imaju pravo da učestvuju. Naša Misis Srbije je prava dama – žena otmena i moderna, u korak sa novom tehnologijom, obrazovana, informisana, ali žena koja je sačuvala duh iskonskih vrednosti –sva obeležja zdrave porodice! Žena koja može da pomiri duh starih vremena i običaja sa novim socijalnim trendovima. Da bude oslonac porodici, da bude prava posvećena majka detetu, da bude zavodnica svome mužu, a da ipak bude samo svoja.

Bivša Mis Jugoslavije 2002. i top 20 Mis Sveta 2002. Ana Šargić je pored licence za Mrs World postala zvanična vlasnica još jedne licence za svetsko takmičenje a to je Mrs Globe. Mrs World i Mrs Globe su dva najveća i najprestižnija svetska izbora lepote za žene i majke.

Mrs Globe 2013. će se održati 27. Oktobra u Shen Zhen-u u Kini. Odlučeno je da će pobednica novinarskog žirija izbora za Mrs Srbije 2013. Ivana Rašković (26) predstavljati Srbiju na Globe 2013. i samim tim naša zemlja će po prvi put biti deo jednog divnog takmičenja koji pored lepote fokus stavlja na porodicu i ženu kao stub društva. Ivana je udata i majka je dvoje dece.

Mrs World 2013. će se održati 23. novembra u Guangzhou u Kini. Srbiju ce predstavljati Jelena Andjic Kis(36) zvanicna pobednica izbora za Mrs Srbije 2013. Jelena je udata i majka je troje dece.

Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo da su prijave za Mrs Srbije 2014. u toku a sve zainteresovane dame se mogu prijaviti putem elektronske prijave koja se nalazi na našem sajtu http://www.mrs-serbia.com/

Izvor: pravda.rs