Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Srbi pesimisti svetske klase, Kinezi umereni

Prema istraživanju agencije ''Galup'' sprovedenog u 53. zemlje o tome sa koliko optimizma posmatramo život i svet u 2011. godini, Srbi su u samom svetskom vrhu. Rezultati pokazuju da su Evropljani veći pesimisti od Amerikanaca, a ono što iznenađuje jeste optimizam Nigerijaca, Avganistanaca i Iračana. Najveći
Srbi pesimisti svetske klase, Kinezi umereni
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Prema istraživanju agencije ''Galup'' sprovedenog u 53. zemlje o tome sa koliko optimizma posmatramo život i svet u 2011. godini, Srbi su u samom svetskom vrhu.

Rezultati pokazuju da su Evropljani veći pesimisti od Amerikanaca, a ono što iznenađuje jeste optimizam Nigerijaca, Avganistanaca i Iračana.

Najveći pesimisti su Francuzi, čak njih 61 odsto svet posmatra kroz tamne naočare. Na drugom mestu su Islanđani, zatim Rumuni, Srbi, pa Britanci.

Kinezi, Indijci i Brazilci su u sredini liste, što dovoljno govori o ekonomskoj moći njihovih zemalja. Na primer, samo 14 odsto anketiranih Kineza pesimistički gleda na 2011. godinu, dok 49 procenata anketiranih vidi samo napredak.

Rezultati srpskog pesimizma ne iznenađuju, pogotovo ako se zna da Srbi pesimistu opisuju kao dobro obaveštenog optimistu.

Izvor:http://serbian.cri.cn