Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Socijalisti sa delegacijom KP Kine

Socijalistička partija Srbije sastala se sa delegacijom kineske Komunističke partije, kako bi se upoznala sa ključnim smernicama unutrašnje politike Kine i ojačala saradnju dveju zemalja. Na sastanku Socijalističke partije Srbije sa delegacijom stručnjaka Komunističke partije Kine dogovoreno je da se nastavi
Socijalisti sa delegacijom KP Kine
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Socijalistička partija Srbije sastala se sa delegacijom kineske Komunističke partije, kako bi se upoznala sa ključnim smernicama unutrašnje politike Kine i ojačala saradnju dveju zemalja.

Na sastanku Socijalističke partije Srbije sa delegacijom stručnjaka Komunističke partije Kine dogovoreno je da se nastavi sa jačanjem mostova saradnje i prijateljstva između dve zemlje, kao i da se u redovnim susretima razmenjuju iskustva i znanja, navodi SPS.

Cilj sastanka je bilo upoznavanje sa ključnim smernicama unutrašnje politike Kine nakon nedavno održanog 18. Kongresa Komunističke partije Kine i izbora novog rukovodstva, kao i dogovor o unapređenju saradnje između dveju partija.

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije Dijana Vukomanović je istakla da prijateljski odnos između SPS-a i KP Kine, kao i između dve zemlje i naroda, a zajedno s tim jača saradnja i partnerstvo u mnogim oblastima, a naročito u ekonomiji.

Šef kineske delegacije, generalni direktor Kancelarije za civilizaciju Komunističke partije Čen Ruifeng, detaljno je predstavio pet ključnih stubova razvoja Kine u ovoj deceniji, koji će imati za cilj nastavak reformi u oblasti ekonomije, politike, kulture, društva kao i etničkih odnosa.

Kineski model razvoja društva treba što više da unapredi kvalitet i standard života najširih slojeva stanovništva, kako bi svi slojevi kineskog društva osetili pozitivne posledice ekonomskog rasta Kine, na temeljima modernih naučnih saznanja, navodi se u saopštenju.

Izvor: rts.rs