Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Slovenska Intervela želi prodor na kinesko tržište

Slovenska Intervela želi prodor na kinesko tržište


LJUBLJANA - Slovensko poduzeće za proizvodnju nautičke opreme Intervela planira prodor na kinesko tržište. Obzirom da su s robnom markom Victory Sails prerasli lokalno tržište, odlučili su se povezati s partnerima iz 13 država u grupaciju OneSails.

LJUBLJANA - Slovensko poduzeće za proizvodnju nautičke opreme Intervela planira prodor na kinesko tržište.

Obzirom da su s robnom markom Victory Sails prerasli lokalno tržište, odlučili su se povezati s partnerima iz 13 država u grupaciju OneSails.

- Povezivanje se pokazalo jako dobrim potezuom, izjavio je za Finance Željko Perović, vlasnik i direktor kompanije.

Intervela je sada zainteresirana prodrijeti na nova ržišta.Intervela

- Naša kompanija ima najveću mogućnost povećanja proizvodnjih kapaciteta u grupaciji. Zato nas partneri nude onim potencijalnim partnerima koji nemaju mogućnosti za proizvodnju toliko različitih proizvoda. Trenutno teku pregovori s mogućim partnerom OneSailsa u Kini, otkriva Perović.

Kineza na europskom nautičkom tržištu zasad nema, no sve je više europskih kompanija koje traže kooperante u Turskoj i Južnoafričkoj Republici, dodaje Perović.

Intervela je 2012. godine ostvarila 1,4 milijuna eura prihoda i 30 tisuća eura dobiti iz poslovanja. I dok je protekla godina bila slaba, početak ove ohrabruje pa se očekuje prodaja slična onoj iz 2012. godine.

Izvor: seebiz.eu