Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Slovenija: Planovi Mlinotesta za kinesko tržište

Slovenija: Planovi Mlinotesta za kinesko tržište


U razgovoru za InStore magazin, predsednik Uprave Mlinotesta David Nabergoj rekao je da će se njihovi proizvodi do kraja godine naći na policama kineskih supermarketa. Nabergoj je rekao da su u kompaniji već započeli sa prevođenjem deklaracija. Želim da pohvalim ministra Dejana Židana koji se veoma angažovao na

U razgovoru za InStore magazin, predsednik Uprave Mlinotesta David Nabergoj rekao je da će se njihovi proizvodi do kraja godine naći na policama kineskih supermarketa. Nabergoj je rekao da su u kompaniji već započeli sa prevođenjem deklaracija. Želim da pohvalim ministra Dejana Židana koji se veoma angažovao na projektu izvoza slovenačke hrane na najveće svetsko tržište, kaže on.

Planovi Mlinotesta za kinesko tržišteKrajem godine u provinciju Fujian ići će i delegacija iz kompanije, koja će zajedno sa ostalim domaćim privrednicima prisustvovati sastanku sa kineskim privrednicima, koji je organizovao Židan.

Najviše ćemo izvoziti visoko-kvalitetne testenine Divita i naš smrznuti pekarski program, izjavio je 53-godišnji inženjer agronomije koji je već 19 godina prvi čovek uprave Mlinotesta, i dodao: S obzirom na to da je Mlinotest tamo već izvozio u ranim devedesetim, imamo iskustva i puno očekujemo od novog posla.

Na kraju razgovora je dodao će sa svojim kolektivom učiniti sve da Mlinotest ostane u slovenačkom vlasništvu.

Izvor: instore.rs