Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Simo Krunić preuzima Dalijen

Simo Krunić preuzima Dalijen


Trener Jagodine Simo Krunić potpisao je predugovor sa Dalijenom iz Kine i najverovatnije će preuzeti u taj klub, izjavio je predsednik Jagodine Goran Milanović. "Još sve nije gotovo, potpisao je predugovor i očigledno je da ćemo morati da tražimo novog trenera, što se tiče Jagodine. Imali smo dogovor da Si

Trener Jagodine Simo Krunić potpisao je predugovor sa Dalijenom iz Kine i najverovatnije će preuzeti u taj klub, izjavio je predsednik Jagodine Goran Milanović.

"Još sve nije gotovo, potpisao je predugovor i očigledno je da ćemo morati da tražimo novog trenera, što se tiče Jagodine. Imali smo dogovor da Sima može da ode iz kluba, ali u inostranstvo. Pošto je dobio dobru ponudu od Dalijena, verovatno, odlučio je da ide u Kinu", rekao je Milanović Tanjugu.

Krunić je u Jagodinu došao 2011. godine iz Inđije. Sa Jagodinom je ove godine osvojio nacionalni kup, četvrto mesto u prvenstvu i izborio učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Krunić je peti trener iz Srbije koji će karijeru nastviti u Kini, a pre njega to su učinili Radomir Antić, Ljubiša Tumbaković, Aleksandar Stanojević i Dragoljub Okuka.

Dalijen je prošle sezone vodio upravo Stanojević, koji je sada na klupi Pekinga.

Izvor: B92.net