Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Shen Zhifei susreo se u Zagrebu s Antom Simonićem

Shen Zhifei susreo se u Zagrebu s Antom Simonićem


Kineski veleposlanik u Hrvatskoj, Shen Zhifei, 28. svibnja susreo se s hrvatskim veleposlanikom u NR Kini, Antom Simonićem. Simonić se u Hrvatsku vratio radi izvješća o radu u Kini. Shen i Simonić razmjenili su mišljenja o daljnjem promicanju praktične suradnje dviju zemalja. Veleposlanik Shen izrazio je zahv

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj, Shen Zhifei, 28. svibnja susreo se s hrvatskim veleposlanikom u NR Kini, Antom Simonićem. Simonić se u Hrvatsku vratio radi izvješća o radu u Kini. Shen i Simonić razmjenili su mišljenja o daljnjem promicanju praktične suradnje dviju zemalja.

Veleposlanik Shen izrazio je zahvalnost radi radnih postignuća veleposlanika Ante Simonića tijekom njegove četiri godina u Kini te je naveo da će dva državna predstavništva ojačati komunikaciju i koordinaciju te uložiti napore promičući praktičnu suradnju s fokusom na veze između Kine i srednjeistočnih europskih zemalja.

Veleposlanik Simonić istaknuo je da je prijateljstvo Kine i Hrvatske pravi model. Naveo je također da je već uspostavio dobre odnose s kineskim narodom te će zauvijek biti prijatelj Kine. Podsjetio je i da će dalje nastojati, tijekom svojega mandata, unaprijediti razmjenu između Kine i Hrvatske.

Izvor: croatian.cri.cn