Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Shen Zhifei sudjelovao na novogodišnjem prijemu Odbora prijateljstva Hrvatske i Kine

Shen Zhifei sudjelovao na novogodišnjem prijemu Odbora prijateljstva Hrvatske i Kine


Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei je 28. prosinca sudjelovao na novogodišnjem prijemu Odbora prijateljstva Hrvatske i Kine, na kojem je sudjelovalo i predsjednik tog društva Andrija Karafilipović, kao i druge istaknute ličnosti. Predsjednik Andrija Karafilipović je, predstavljajući i pozdravljajući

Novogodišnji prijem Odbor prijateljstva Hrvatske i KineKineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei je 28. prosinca sudjelovao na novogodišnjem prijemu Odbora prijateljstva Hrvatske i Kine, na kojem je sudjelovalo i predsjednik tog društva Andrija Karafilipović, kao i druge istaknute ličnosti.

Predsjednik Andrija Karafilipović je, predstavljajući i pozdravljajući prisutne goste, izrazio ponos zbog neprekidnog rasta ovog društva. On je naglasio da je Odbor prijateljstva Hrvatske i Kine učinio velike napore u razvoj bilateralnih odnosa.

Veleposlanik Shen Zhifei je tom prigodom najprije izrazio zahvalnosti Odboru na njihovim naporima i poslovima. Kako je naveo, Odbor označava osnovu prijateljstva dvaju naroda te je važna snaga za razvoj tih odnosa. Kinesko veleposlanstvo će i dalje podržavati Odbor te će prijateljstvo Kine i Hrvatske biti još prosperitetnije.

Izvor:http://croatian.cri.cn