Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Shen Zhifei se susreo s predsjednikom Hrvatskog sabora

Shen Zhifei se susreo s predsjednikom Hrvatskog sabora


Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei se 23. siječnja susreo s novim predsjednikom Hrvatskog sabora Borisom Špremom. Velesposlanik Shen Zhifei je najprije Špremu prenio čestitke kineskih državnih čelnika povodom Kineske nove godine. Naglasio je da kineska Vlada oduvjek poštuje i podržava razvojni put

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei se 23. siječnja susreo s novim predsjednikom Hrvatskog sabora Borisom Špremom.

Velesposlanik Shen Zhifei je najprije Špremu prenio čestitke kineskih državnih čelnika povodom Kineske nove godine. Naglasio je da kineska Vlada oduvjek poštuje i podržava razvojni put kojeg je izabrao hrvatski narodi, s veseljem prati proces učlanjenja Hrvatske u EU, što će ujedno otvoriti novi kanal za suradnju između Kine i Hrvatske te EU-a. Vjerujemo da će Hrvatski sabor u svom novom sazivu nastaviti zajedno s kineskom stranom unaprjeđivati praktičnu suradnju dviju zemalja.

Šprem je izrazio dobre želje kineskom narodu povodom Lunarne nove godine i naveo da je 22. siječnja veliki dan u hrvatskoj povijesti jer je tog dana Hrvatska uspješno prošla referendum za učlanjenje u EU. Ovih godina birateralni odnosi između Kine i Hrvatske su se dobro razvijali i produbljivali. Hrvatski sabor i nova Vlada obraćaju veliku pozornost na razvoj suradnje s Kinom u raznim područjima naročito u području gospodarstva i trgovine.

Izvor:croatian.cri.cn