Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Shen Zhifei se susreo s Nevenom Mimicom

Shen Zhifei se susreo s Nevenom Mimicom


Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei se 12. siječnja susreo s potpredsjednikom nove hrvatske vlade koji je zadužen za vanjske i unutrašnje poslove Nevenom Mimicom. Veleposlanik Shen je čestitao potpredsjedniku Vlade Nevenu Mimici na imenovanju. Naveo je da je Mimica učinio puno za unapređenje prijate

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei se 12. siječnja susreo s potpredsjednikom nove hrvatske vlade koji je zadužen za vanjske i unutrašnje poslove Nevenom Mimicom.

Shen Zhifei sa Nevenom Mimicom

Veleposlanik Shen je čestitao potpredsjedniku Vlade Nevenu Mimici na imenovanju. Naveo je da je Mimica učinio puno za unapređenje prijateljstva i suradnje u različitim područjima između Kine i Hrvatske, iskreno se nada da će "U novoj vladi i dalje pozitivno promatrati razmjeme i suradnju dviju zemlja u područjima politike, gospodarstva, društva te koristeći priliku 20. godišnjice uspostave diplomatskih odnosa, i dalje unapređivati sveobuhvatno suradničko partnerstvo Kine i Hrvatske.

Mimica je naveo da su tradicionalno dobri odnosi između Kine i Hrvatske. Uz učlanjenje Hrvatske u EU, hrvatska Vlada će sve više davati pozornosti stanju i ulozi velikih zemalja i novih gospodarstva uključujući i Kinu", jer smatrao da je stabilan rast kineskog gospodarstva nada u obnovu svjetskog gospodarstva. Hrvatska Vlada želi dobrodošlicu kineskim poduzećima i investiranje u Hrvatskoj.

Izvor:http://croatian.cri.cn