Uvoz iz Kine
email adresa

09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Shen Zhifei se susreo s Milankom Opačić

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei 10. prosinca se susreo s potpredsjenicom nove vlade i ministricom za socijalnu politiku i mlade Milankom Opačić. Veleposlanik Shen je naveo da tijekom 20 godina uspostave diplomatskih odnosa između Kine i Hrvatske, vlade su podržavale prijateljske kontakte. Uz razvoj
Shen Zhifei se susreo s Milankom Opačić
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.
Kategorija: Vesti iz arhive

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei 10. prosinca se susreo s potpredsjenicom nove vlade i ministricom za socijalnu politiku i mlade Milankom Opačić.

Veleposlanik Shen je naveo da tijekom 20 godina uspostave diplomatskih odnosa između Kine i Hrvatske, vlade su podržavale prijateljske kontakte. Uz razvoj gospodarstva, dvije zemlje se suočavaju s novim izazovima u uspostavi društva. Kina želi s Hrvatskom zajedno unaprijeđivati razvoj društva i jačati razmjenu i suradnju među mladim ljudima dviju zemlja.

Opačić je rekla da je posjet prije nekoliko godina na nju ostavio dubok dojam. Od uspostave odnosa jako je puno uloženo u znanje i tehnologiju, Hrvatska želi s Kinom jačati suradnju i razmjene u određenim područjima.

Izvor:http://croatian.cri.cn