Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Shen Zhifei se sastao s ministrom poljoprivrede Hrvatske

Shen Zhifei se sastao s ministrom poljoprivrede Hrvatske


Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei se 30. svibnja sastao s ministrom poljoprivrede Tihomirom Jakovinom. Tom prilikom razmjenili su mišljenja o produbljivanju poljoprivredne suradnje između dviju zemalja. Shen Zhifei je naveo da je poljoprivredna suradnja važna za obje zemlje. Kina se nada da će sve vi

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei se 30. svibnja sastao s ministrom poljoprivrede Tihomirom Jakovinom. Tom prilikom razmjenili su mišljenja o produbljivanju poljoprivredne suradnje između dviju zemalja.

Shen Zhifei je naveo da je poljoprivredna suradnja važna za obje zemlje. Kina se nada da će sve više kvalitetnih hrvatskih poljoprivrednih proizvoda dospjeti na kinesko tržište, te da će dvije zemlje i dalje proširiti obim međusobne suradnje.

Jakovina je istaknuo da je Hrvatska bogata poljoprivrednim resursima te ju odlikuju dobri prirodni uvjeti, stoga smatra budućnost međusobne poljoprivredne suradnje vrlo perspektivnom. Nova hrvatska vlada će provesti niz mjera za jačanje poljoprivrede, te je Hrvatska voljna s Kinom surađivati u područjima prehrambene proizvodnje, mljekarske industrije, sjemenskom uzgoju, iskorištavanju vodnih kapaciteta, kao i u izgradnji suradničko-poljoprivrednih zona.

Izvor:croatian.cri.cn