Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Shen Zhifei posjetio tržnicu kineskih trgovaca u Zagrebu

Shen Zhifei posjetio tržnicu kineskih trgovaca u Zagrebu


Dana 29. i 30. lipnja, konzularno odjeljenje kineskog veleposlanstva u Hrvatskoj je obišlo ured na tržnici Kunlun i Changcheng u Zagrebu gdje uglavnom posluju kineski trgovci, kako bi se upoznali s pitanjima oko konzulskih poslova. Veleposlanik Shen Zhifei je sudjelovao u ovoj akciji. Shen Zhifei se tom prigodom u

Dana 29. i 30. lipnja, konzularno odjeljenje kineskog veleposlanstva u Hrvatskoj je obišlo ured na tržnici Kunlun i Changcheng u Zagrebu gdje uglavnom posluju kineski trgovci, kako bi se upoznali s pitanjima oko konzulskih poslova. Veleposlanik Shen Zhifei je sudjelovao u ovoj akciji.

Shen Zhifei se tom prigodom upoznao sa situacijom izgradnje i prodajom na tržnici i pozdravio sve kineske zaposlenike. On se nada da oni poštuju lokalni zakon i aktivno sudjeluju u društvenim akcijama zajedno s hrvatskim stanovnicima.Kineski iseljenici su srdačno pozdravili dolazak djelatnika kineskog veleposlanstva. Ovo je dobar početak jer veleposlanstvo direktno pruža potrebne usluge lokalnim kineskim iseljenicima.

Izvor: croatian.cri.cn