Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Shen Zhifei posjetio Split

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei je od 8. do 9. ožujka posjetio drugi najveći hrvatski grad Split. Shen je tom prigodom razgovarao s gradonačelnikom Splita Željkom Kerumom i zajednički su sudjelovali na press konferenciji. Kerum je prestavio svoj plan izlaska Hrvatske iz sadašnje gospodarske krize.
Shen Zhifei posjetio Split
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei je od 8. do 9. ožujka posjetio drugi najveći hrvatski grad Split. Shen je tom prigodom razgovarao s gradonačelnikom Splita Željkom Kerumom i zajednički su sudjelovali na press konferenciji. Kerum je prestavio svoj plan izlaska Hrvatske iz sadašnje gospodarske krize. Kako je naveo, Split posjeduje povoljan geografski položaj i bogate prirodne resurse, a prioritet mu je privlačenje investicija. On je izrazio nadu da će Split imati svoj prijateljski grad u Kini.

Shen Zhifei je pozitivno ocijenio mišljenje Keruma izražavajući uvjerenje da će hrvatski narod nadvladati privrednu krizu. Prema njegovim riječima, privredna suradnja je još uvijek najvažnija između Kine i Hrvatske.

Shen Zhifei je pored toga posjetio Muzej hidrometeorološkog istraživanja i razgovarao s profesorima Kemijskog sveučilišta u Splitu o projektima s Kinom, te održao govor na temu „Kineska strategija o eksploataciji morskih resursa".

Izvor:croatian.cri.cn