Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Shen Zhifei posjetio Istarsku županiju

Shen Zhifei, veleposlanik NR Kine u RH 11. i 12. studenog posjetio Istarsku županiju prilikom čega je u Poreču otvorio izložbu suvremene kineske umjetnosti. Kineski veleposlanik se između ostalog susreo s istarskim županom Valterom Flegom i porečkim gradonačelnikom Edijem Štifanićem prilikom čega se razgo
Shen Zhifei posjetio Istarsku županiju
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Shen Zhifei, veleposlanik NR Kine u RH 11. i 12. studenog posjetio Istarsku županiju prilikom čega je u Poreču otvorio izložbu suvremene kineske umjetnosti.

Kineski veleposlanik se između ostalog susreo s istarskim županom Valterom Flegom i porečkim gradonačelnikom Edijem Štifanićem prilikom čega se razgovaralo o jačanju kulturne razmjene, povećanju gospodarske i trgovinske suradnje te promicanju suradnje dviju zemalja na praktičnoj razini.

Izložbu Green Box Shen Zhifei otvorio je zajedno s porečkim gradonačelnikom u Istarskoj sabornici. Radi se istoj izložbi kineske suvremene umjetnosti koja je nedavno gostovala i u glavnom gradu Hrvatske. Ovo je prvi puta da je u tom istarskom gradu otvorena izložba s umjetničkim djelima iz Kine, a na svečanom otvaranju bilo je prisutno 500 uzvanika. Čitav događaj bio je dobro medijski popraćen od strane Hrvatske radiotelevizije, Radio Istre, TV Istre i mnogih drugih.

Tijekom svog posjeta Istarskoj županiji Shen Zhifei susreo se i s predstavnicima različitih društvenih krugova te lokalnim stanovništvom.

Izvor: croatian.cri.cn