Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Shen Zhifei posjetio Bakar i Malinsku

Shen Zhifei posjetio Bakar i Malinsku


Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei je 12. i 13. prosinca, posjetio Bakar i Malinsku gdje je razgovarao s gradočelnicima ovih dvaju gradova. Shen je saslušao uvodni govor o oba grada, dosadašnji razvoj i buduću perspektivu, a potom predstavio glavni sadržaj 18. Kongresa KPK. Tijekom susreta, Shen je po

Kineski veleposlanik u Hrvatskoj Shen Zhifei je 12. i 13. prosinca, posjetio Bakar i Malinsku gdje je razgovarao s gradočelnicima ovih dvaju gradova. Shen je saslušao uvodni govor o oba grada, dosadašnji razvoj i buduću perspektivu, a potom predstavio glavni sadržaj 18. Kongresa KPK.

Tijekom susreta, Shen je posjetio industrijsku zonu Kukuljanovo u Bakaru, naglašavajući da su jačanje suradnje i međusobne investicije u gospodarskom i trgovinskom području najvažniji dio u bilateralnim odnosima između Kine i Hrvatske. Investicije kineskih poduzaća u Europi su u skladu s interesima dviju strana, on se nada da će hrvatska strana i dalje promicati investicije kineskih poduzeća u Hrvatskoj i pružati povoljnije uvjete u osnivanju suradničke gospodarsko-tehničke zone.

Veleposlanik Shen je posjetio i školu u Malinskoj, družio se i razgovarao s učiteljima i učenicima, izražavajući nadu da će učenici moći bolje upoznavati Kinu i kinesku kulturu i postati glasnicima prijateljstva između Kine i Hrvatske.

Izvor: croatian.cri.cn