Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

SEPTEMBARSKA NAGRADA OTIŠLA U RUKE KINESKIM STRUČNJACIMA

SEPTEMBARSKA NAGRADA OTIŠLA U RUKE KINESKIM STRUČNJACIMA


Septembarska nagraje otišla je u ruke kineskim kompanijama Serbija Zi Đin Copper doo Bor i Tiejuju Enginering Construction & Beograd.
Septembarska nagrada Majdanpek

Kao i svake godine, u okviru obeležavanja Dana Opštine Majdanpek , dodeljene su i Septembarske nagrade, najviše priznaje koje Opština Mjdanpek dodeljuje najzaslužnijim pojedincima i kolektivima za postignute rezultate u radu između dva praznika
Pored Doma zdravlja "dr Veroljub Cakić" u Majdanpeku , Udruženja dijabetičara "Plavi krug", Septembarska nagraje otišla je u ruke kineskim kompanijama Serbija Zi Đin Copper doo Bor i Tiejuju Enginering Construction & Beograd.

- Ovo je svakako potvrda dobre saradnje i veliko priznanje za nas kao i za sve predstavnike Kineske nacionalsnosti koji su došli da rade i žive u Majdanpeku. Trudićemo se da i u nardnom periodu unapredimo dobru komunikaciju sa lokalnom samoupravom, u cilju svega što je potrebno da se život u ovoj Opštini podigne na još veći i bolji nivo - rekao je Li Qiaorong, direktor kompanije Tiejuju Enginering Construction&Beograd jedne od vodećih kineskih kompanija koja je kao podizvođač radova, nedavno sa svojim stručnim timom inženjera došla u Majdanpek kako bi ubrzala završetak poslova na izgradnji pogona Nova flotacija u Rudniku Majdanpek.

Pored toga, ova kineska firma imala je sluha u vreme pandemije virusa COVID 19 da se sama organizuje i lokalnoj samoupravi pruži svu neophodnu pomoć na suzbijanju ovog opakog virusa. Između ostalog za preko 250 porodica , sa socijalno najugroženijim statusom , među kojima se nalaze pre svega samohrani roditelji i korisnici socijalnih primanja , ova kineska kompanija donirala je humanitarne pakete u vrednosti 10 tona sa najpotrebnijim životnim namirnicama.

- Ovo su ljidi sa kojima smo se bukvalno srodili od kada su došli u naš grad. Sami su došli i sami se ponudili u pružanju pomoći ljudima iz ove sredine koja nam je u tim trenucima borbe protiv korone virusa bila najpotrebnija. Most saradnje koji smo uspostavili sa kineskim narodom preko ovih ljidi, trudićemo se da gradimo i nadalje - istakla je Elvira Jovanović, zamenica predsednika Opštine Majdanpek, naglasivši da su se kineske komapanije našle među zasluženim laureatima, dobitnicima ovogodišnjeg najvišeg priznanja OpštineMajdanpek.
Izvor: informer.rs