Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Saopštenje delegacije Šenjanga, nakon posete Zrenjaninu

Saopštenje delegacije Šenjanga, nakon posete Zrenjaninu


Nakon posete Zrenjaninu delegacije iz kineskog grada Šenjanga i potpisivanja Pisma o nameri uspostavljanja prijateljskih odnosa između dva grada, stiglo je i saopštenje kineske strane u kom se navodi, između ostalog, da će saradnja biti aktivna i u više segmenata.

Nakon posete Zrenjaninu delegacije iz kineskog grada Šenjanga i potpisivanja Pisma o nameri uspostavljanja prijateljskih odnosa između dva grada, stiglo je i saopštenje kineske strane u kom se navodi, između ostalog, da će saradnja biti aktivna i u više segmenata. Posete Zrenjaninu delegacije iz kineskog grada Šenjanga"Danas je u ime Grada Šenjang, gospođa Han Xiaoyan potpisala Pismo o nameri o uspostavljanju prijateljskog odnosa saradnje sa gradonačelnikom Grada Zrenjanina gospodinom Čedomirom Janjićem. Ovime će otpočeti komunikacija i saradnja u kulturi, obrazovanju, itd, a posebno u privredi između dva grada, što će sigurno produbiti već postojeće prijateljstvo između srpskog i kineskog naroda.

Grad Zrenjanin ima divno okruženje, obilje resursa i srdačne građane, Šenjang ima dugu istoriju, kulturu i kompletnu industrijsku strukturu. Šenjang će, na osnovu našeg prijateljskog odnosa i saradnje, aktivno promovisati prijateljsku komunikaciju između naših građana, vredno sprovoditi saradnju u mnogim važnim pravcima, sektorima i na različitim nivoima, tako da građani obe stranе imaju koristi od takvog odnosa. Grad Šenjang želi ljudima u Zrenjaninu napredak i sreću" – navodi se u saopštenju upućenom čelnicima Grada Zrenjanina od strane predstavnika tog kineskog grada.

Izvor: zrenjanin.rs