Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Šandong i Antić ugostili Tumbakovića

Šandong i Antić ugostili Tumbakovića


Kineski klub Šandong na čelu sa trenerom Radomirom Antićem priredio je svečanu večeru u čast sportskog direktora Partizana Ljubiše Tumbakovića. Šandong je iskazao ogromno poštovanje svom bivšem treneru koji je za samo nekoliko godina postao legenda ovog kineskog kluba. Ispred domaćina goste su dočekali

Kineski klub Šandong na čelu sa trenerom Radomirom Antićem priredio je svečanu večeru u čast sportskog direktora Partizana Ljubiše Tumbakovića.

Šandong je iskazao ogromno poštovanje svom bivšem treneru koji je za samo nekoliko godina postao legenda ovog kineskog kluba.

Ispred domaćina goste su dočekali – generalni menadžer kluba, sportski direktor, Antić i nekolicina funkcionera, koji su sarađivali sa Tumbakovićem, a tokom večere stigao je i kompletan igrački pogon.

Kinezi kada nekog poštuju, nazdravljaju mu svakih pet minuta, a tokom ove večere, bilo je najmanje 20 poziva na zdravicu. Na kraju oficijelnog dela večere, Tumbaković je domaćinima uručio plaketu i kapitensku zastavicu kluba uz poseban poklon u vidu prigodne publikacije (albuma sa slikama) u kome se nalaze fotografije iz njegove trenerske karijere od 1992 -2009 godine.

Domaćini su zahvalili na darovima i uzvratili, da će oni svoje poklone uručiti crno-belima za dva dana, pred prijateljski meč koji igraju sa Partizanom.

Kinezi su otkrili da je u njihovoj tradiciji da ljude koje vole i poštuju uvek daruju, makar simbolično, a kada je Tumbaković odlazio iz Šandonga, toliko je poklona dobio da jednostavno nije mogao da ih ubaci u avion.

Pored toga, nekoliko hiljada ljudi je došlo ispred stana u kome je stanovao u centru grada da ga isprati i iskaže mu poštovanje.

Izvor: b92.net