Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Razgovor o saradnji Beograda i Kine: Zajedno do saradnje na projektima prerade otpadnih voda


Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ambasador Narodne Republike Kine Li Mančang sastali su se danas u Starom dvoru gde su razgovarali o saradnji na projektima prerade otpadnih voda. Razgovaralo se o mogućnostima ulaganja dve kineske kompanije CMEC (China Maćinery Engineering Corporation) i CAIDC (China-Africa Inv

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ambasador Narodne Republike Kine Li Mančang sastali su se danas u Starom dvoru gde su razgovarali o saradnji na projektima prerade otpadnih voda. Razgovaralo se o mogućnostima ulaganja dve kineske kompanije CMEC (China Maćinery Engineering Corporation) i CAIDC (China-Africa Investment and Development Co. Ltd.), čiji su predstavnici prisustvovali sastanku, u gradske projekte, pre svega u projekat izgradnje postrojenja za preradu otpadnih voda, kao i druge infrastrukturne projekte koji će se u narednom periodu realizovati na gradskom nivou.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ambasador Narodne Republike Kine Li MančangPredstavnici Grada Beograda će razmotriti modele ulaganja sa predstavnicima kineskih kompanija, uključujući i mogućnosti povoljnog finansiranja ovih projekata od kineskih finansijskih institucija.

Pored toga, bilo je reči i o učešću drugih kineskih kompanija u projektu javno-privatnog partnerstva za zamenu 7. 000 liftova u zgradama koje održava Javno preduzeće „Gradsko stambeno”, gde se u narednim mesecima očekuje raspisivanje tendera.

Izvor: blic.rs