Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Ravnatelj kineske Državne uprave za turizam susreo se s hrvatskim ministrom turizma

Ravnatelj kineske Državne uprave za turizam susreo se s hrvatskim ministrom turizma


Ravnatelj kineske Državne uprave za turizam Shao Qiwei od 26. do 28. kolovoza je sudjelovao na 20. konferenciji Svjetske turističke organizacije pri UN-u u Zimbabveu. Na marginama konferencije susreo se s dužnosnicima iz velikog broja zemalja, uključujući hrvatskog ministra turizma Darka Lorencina. Teme razgovor

Ravnatelj kineske Državne uprave za turizam Shao Qiwei od 26. do 28. kolovoza je sudjelovao na 20. konferenciji Svjetske turističke organizacije pri UN-u u Zimbabveu. Na marginama konferencije susreo se s dužnosnicima iz velikog broja zemalja, uključujući hrvatskog ministra turizma Darka Lorencina. Teme razgovora bile su turistička suradnja i razmjena iskustava.

Ministar Lorencin je izrazio nadu da će Kina pružiti podršku promicanju hrvatskog turizma u Kini. Shao je naveo da Kineska državna uprava za turizam posvećuje veliku pozornost turističkoj suradnji sa zemljama srednje i istočne Europe. Kina će podržavati aktivnosti hrvatskih turističkih predstavništava u Kini i istovremeno se nada da će i Hrvatska pružiti pomoć za promicanje kineskog turizma u zemljama srednje i istočne Europe.

Izvor: croatian.cri.cn