Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Ravnatelj kineske Državne uprave za turizam susreo se s hrvatskim ministrom turizma

Ravnatelj kineske Državne uprave za turizam Shao Qiwei od 26. do 28. kolovoza je sudjelovao na 20. konferenciji Svjetske turističke organizacije pri UN-u u Zimbabveu. Na marginama konferencije susreo se s dužnosnicima iz velikog broja zemalja, uključujući hrvatskog ministra turizma Darka Lorencina. Teme razgovor
Ravnatelj kineske Državne uprave za turizam susreo se s hrvatskim ministrom turizma
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Ravnatelj kineske Državne uprave za turizam Shao Qiwei od 26. do 28. kolovoza je sudjelovao na 20. konferenciji Svjetske turističke organizacije pri UN-u u Zimbabveu. Na marginama konferencije susreo se s dužnosnicima iz velikog broja zemalja, uključujući hrvatskog ministra turizma Darka Lorencina. Teme razgovora bile su turistička suradnja i razmjena iskustava.

Ministar Lorencin je izrazio nadu da će Kina pružiti podršku promicanju hrvatskog turizma u Kini. Shao je naveo da Kineska državna uprava za turizam posvećuje veliku pozornost turističkoj suradnji sa zemljama srednje i istočne Europe. Kina će podržavati aktivnosti hrvatskih turističkih predstavništava u Kini i istovremeno se nada da će i Hrvatska pružiti pomoć za promicanje kineskog turizma u zemljama srednje i istočne Europe.

Izvor: croatian.cri.cn