Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Rakiju će piti i u Šangaju


Posle dve godine priprema, u Šangaju je otvorena franšizna prodavnica Rakia Bara – Rakia&Co. U franšiznoj prodavnici brenda Rakia&Co u Šangaju prodavaće se 11 različitih ukusa ovog napitka u specijalno dizajniranim čokanjima. Kao što smo pisali u više navrata, poznati ugostiteljski brend Rakia Bar

Posle dve godine priprema, u Šangaju je otvorena franšizna prodavnica Rakia Bara – Rakia&Co.

U franšiznoj prodavnici brenda Rakia&Co u Šangaju prodavaće se 11 različitih ukusa ovog napitka u specijalno dizajniranim čokanjima. Kao što smo pisali u više navrata, poznati ugostiteljski brend Rakia Bar, osim što daje franšizu za klasični koncept bara, nudi i franšizni koncept prodavnice u kojoj se rakija može i degustirati (Rakia&Co).

Otvorena prodavnica rakije u KiniBranko Nešić, vlasnik koncepta Rakia Bar, kaže da su sa poslovanjem u Šangaju krenuli lagano kako bi se upoznali sa kineskim tržištem koje je „potpuno drugačije od svih ostalih“. – Svih 11 ukusa rakije mogu da se probaju na licu mesta, tako da je to dobra uvertira za bar. Primalac franšize je kineska firma, a trebalo nam je skoro dve godine dok nismo savladali sve administrativne prepreke, prikupili posebne analize proizvoda i dozvole – objašnjava Nešić.

Izvor: franchising.rs