Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Raca menja Janakisa na klupi Kine?

Raca menja Janakisa na klupi Kine?


Kinezi su, prema nezvaničnim informacijama, spremni čak da naprave presedan i našem treneru dozvole da u isto vreme bude selektor i trener Čongkuing Dragonsa. DEBAKL Kune na Prvenstvu Azije "potpisao" je otkaz selektoru, grčkom stručnjaku Panajotisu Janakisu, pa je tamošnja federacija uveliko u potrazi za nj

Kinezi su, prema nezvaničnim informacijama, spremni čak da naprave presedan i našem treneru dozvole da u isto vreme bude selektor i trener Čongkuing Dragonsa.

DEBAKL Kune na Prvenstvu Azije "potpisao" je otkaz selektoru, grčkom stručnjaku Panajotisu Janakisu, pa je tamošnja federacija uveliko u potrazi za njegovim naslednikom. Prvi pik je Dragan Raca.

Kinezi su, prema nezvaničnim informacijama, spremni čak da naprave presedan. Naime, dozvolili bi Raci da u isto vreme bude selektor nacionalnog tima i trener Čongkuing Dragonsa, što dosad nijednom stručnjaku koji je predvodio Kineze nije pošlo za rukom.

Inače, srpski stručnjak koji je ostavio veliki trag u kiparskoj i libanskoj košarci, već tri godine beleži sjajne rezultate u Kini (prvo je sa velikim uspehom predvodio Gvangžu, a sada Čongkuing), zbog čega je zapao za oko čelnicima Dalas Maveriksa. Naime, Raca bi na poziv NBA ekipe trebalo da bude član stručnog štaba tokom oktobarskih priprema.

Izvor: novosti.rs