Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

"Kineski most" počinje u Velikoj Britaniji

"Kineski most" počinje u Velikoj Britaniji


Godišnje globalno natecanje studenata kineskog jezika "Kineski most" je započelo u Londonu. Dvadeset osam studenata kineskog jezika sa sveučilišta diljem zemlje se natjecalo u finalnom natjecanju u Velikoj Britaniji u Britanskom muzeju tijekom vikenda. Anna Brunner iz Škole orijentalnih i afričkih studija (SOA

Takmičenje u znanju Kineskog jezikaGodišnje globalno natecanje studenata kineskog jezika "Kineski most" je započelo u Londonu. Dvadeset osam studenata kineskog jezika sa sveučilišta diljem zemlje se natjecalo u finalnom natjecanju u Velikoj Britaniji u Britanskom muzeju tijekom vikenda.

Anna Brunner iz Škole orijentalnih i afričkih studija (SOA), Sveučilišta u Londonu, je osvojila veliku nagradu, a Meghan Gent sa Sveučilišta u Edinburghu, prvu nagradu.

One će se pridružiti pobjednicima iz drugih zemalja u polufinalnom natjecanju, dok će se finale održati u Kini ovog ljeta, što je šansa za osvajanje stipendije za nastavak kineskih studija.

"Kineski most" - kineski natječaj Proficiency za strane studente je međunarodni natječaj u organizaciji Hanbana (Sjedište Konfucijevih instituta). Natjecanje je prigoda stranim studentima da pokažu svoje znanje kineskog jezika, a sastoji se od usmene prezentacije, provjere znanja o poznavanju kineske kulture, i talent show.

Od početka Natjecanja 2002., godišnja manifestacija je privukla više od 100 000 studenata iz preko 70 zemalja, od kojih je gotovo 1 000 bilo pozvano u Kinu na finalno natjecanje.

Izvor: croatian.cri.cn