Uvoz iz Kine
email adresa

09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Put Novi Sad – Ruma sa tunelom kroz Frušku goru gradiće Kinezi

Predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović sastao se danas sa delegacijom kineske korporacije China Road and Bridge Corporation (CRBC) u Srbiji koja je zainteresovana za izgradnju državnog puta IB-21 Novi Sad – Ruma sa tunelom kroz Frušku goru. On je tom prilikom podsetio da je nakon više od dve godine od kada su
Put Novi Sad – Ruma sa tunelom kroz Frušku goru gradiće Kinezi
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.
Kategorija: Vesti iz arhive

Igor Mirović sa delegacijom kineske korporacije China Road and Bridge CorporationTo je, kako je istakao, značajan korak za dalju realizaciju projekta koji će obezbediti izgradnju autoputa dužine 34 kilometra sa tri i po kilometra tunela kroz Frušku goru.

Mirović je naglasio da je taj projekat uvršten u nacionalni plan prioriteta za izgradnju infrastrukture i dodao da Pokrajina na realizaciji tog projekta radi partnerski sa Vladom Srbije i resornim republičkim ministarstvima.

Direktor CRBC-a u Srbiji Džang Sjaojuen (Zhang Xiaoyuan), podsetio je da je delegacija te kompanije pre nekoliko dana učestvovala na samitu u Rigi, kada je potpisano nekoliko ugovora između Srbije i Kine za realizaciju infrastrukturnih projekata.

Sastanku u Pokrajinskoj vladi prisustvovali su pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine Vladimir Galić, direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nedeljko Kovačević, zamenik direktora i marketing menadžer CRBC Srbija Hej Šićeng (Hei Shiqiang) i Lu Šengvej (Lu Shengwei).

 

Izvor: blic.rs