Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Pušten u rad veb sajt "Saradnja Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope"

Pušten u rad veb sajt "Saradnja Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope"


Uz ovlašćenje Sekretarijata za saradnju izmedju Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope i uz organizaciju Kineskog medjunarodnog radija, zvaničan veb sajt "Saradnja izmedju Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope" danas je pušten u probni rad ( www.china-ceec.org ). Na veb sajtu na kineskom i engleskom jez

Uz ovlašćenje Sekretarijata za saradnju izmedju Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope i uz organizaciju Kineskog medjunarodnog radija, zvaničan veb sajt "Saradnja izmedju Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope" danas je pušten u probni rad ( www.china-ceec.org ).

Na veb sajtu na kineskom i engleskom jeziku, uspostavljeno je 9 kanala i 30 programa. Sa fotografijama, člancima i video zapisima donosi informacije o saradnji izmedu Kine i 16 zemalja Centralne i Istočne Evrope u političkoj, ekonomskoj i kulturnoj oblasti, s ciljem da se formira brzi kanal i uspostavi platforma za dobijanje informacija o saradnji i za efikasne konsultacije i razmenu mišljenja vladinih organizacija, komercijalnih ustanova, ličnosti i gradjana Kine i 16 zemalja Centralne i Istočne Evrope.

Dobrodošli su svi prijatelji koje pozivamo da posete veb sajt i iznesu svoja dragocena mišljenja (veb adresa: [email protected] com.cn).

Izvor: serbian.cri.cn