Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Prvi put Hrvatska na međunarodnom turističkom sajmu u Guangzhou

Prvi put Hrvatska na međunarodnom turističkom sajmu u Guangzhou


Turistički odbor grada Zagreba je sudjelovao na 19. međunarodnom turističkom sajmu u kineskom gradu Guangzhou, što je prvi put da hrvatska delegacija sudjeluje na ovom sajmu. Turistički programi u Hrvatskoj privlače veliku pozornost kineskih posjetitelja na sajmu. Izaslanica Hrvatske, Zlata Merlin, je rekla da

Turistički odbor grada Zagreba je sudjelovao na 19. međunarodnom turističkom sajmu u kineskom gradu Guangzhou, što je prvi put da hrvatska delegacija sudjeluje na ovom sajmu.

Turistički programi u Hrvatskoj privlače veliku pozornost kineskih posjetitelja na sajmu. Izaslanica Hrvatske, Zlata Merlin, je rekla da se nada će ovom prigodom pogledati kinesko tržište i vidjeti je su li kineski turisti zainteresirani za putovanje u Hrvatskoj. Kaže da su posjetitelji pokazali veliki interes za ovu zemlju.

Hrvatska Vlada ovih dana je objavila novu viznu politiku prema Kinezima. Zbog iste politike u prošloj godini broj kineskih turista je puno povećao. O tome je Zlata Merlin rekla da od 1. travnja do 31. listopada kineski državljani koji imaju važeću shengensku vizu mogu putovati u Hrvatsku bez hrvatske vize.

Izvor:http://croatian.cri.cn