Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Priznanje hotelu Regent Porto Montenegro stiglo iz daleke Kine

Po mišljenju prestižnog kineskog magazina za luksuzni turizam „Conde Nast Traveler“ Regent Porto Montenegro našao se u kategoriji „Best Over-the-Top“ koja uključuje hotele koji su zadovoljili svaki aspekt besprekorne usluge, i time se plasirao u deset najboljih hotela svijeta. U
Priznanje hotelu Regent Porto Montenegro stiglo iz daleke Kine
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Po mišljenju prestižnog kineskog magazina za luksuzni turizam „Conde Nast Traveler“ Regent Porto Montenegro našao se u kategoriji „Best Over-the-Top“ koja uključuje hotele koji su zadovoljili svaki aspekt besprekorne usluge, i time se plasirao u deset najboljih hotela svijeta. U toj selekciji Regent Porto Montenegro je stao rame uz rame sa ostalih devet ubjedljivo najboljih hotela iz Francuske, Holandije, Engleske, Turske, Japana, Italije i Indije i time još jednom potvrdio svoj kvalitet na međunarodnoj sceni luksuznog turizma, navodi se u saopštenju menadžmenta hotela Regent Porto Montenegro. Regent Porto Montenegro“Ponosni smo što nas je kinesko izdanje prestižnog časopisa prepoznalo i uvrstilo u najvažniju kategoriju koji ovaj list kreira. Ovo nagrada dolazi u pravo vrijeme kao najbolja preporuka za animiranje gostiju sa Dalekog istoka i kontinuiranu promociju Crne Gore kao luksuzne turističke destinacije čak i na udaljenim tržištima. Smatramo da je ova nagrada najbolja pozivnica gostima iz Kine da posjete Crnu Goru”, zaključeno je u saopštenju.

Podsjećamo da pored kineske edicije „Conde Nast Traveler“, tokom 2015. godine Regent Porto Montenegro se našao i na hotlistama ovog magazina u Ujedinjenom Kraljevstvu i u kategoriji najboljih spa hotela u ruskom izdanju magazina.

Izvor: cdm.me