Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Priznanje hotelu Regent Porto Montenegro stiglo iz daleke Kine

Priznanje hotelu Regent Porto Montenegro stiglo iz daleke Kine


Po mišljenju prestižnog kineskog magazina za luksuzni turizam „Conde Nast Traveler“ Regent Porto Montenegro našao se u kategoriji „Best Over-the-Top“ koja uključuje hotele koji su zadovoljili svaki aspekt besprekorne usluge, i time se plasirao u deset najboljih hotela svijeta. U

Po mišljenju prestižnog kineskog magazina za luksuzni turizam „Conde Nast Traveler“ Regent Porto Montenegro našao se u kategoriji „Best Over-the-Top“ koja uključuje hotele koji su zadovoljili svaki aspekt besprekorne usluge, i time se plasirao u deset najboljih hotela svijeta. U toj selekciji Regent Porto Montenegro je stao rame uz rame sa ostalih devet ubjedljivo najboljih hotela iz Francuske, Holandije, Engleske, Turske, Japana, Italije i Indije i time još jednom potvrdio svoj kvalitet na međunarodnoj sceni luksuznog turizma, navodi se u saopštenju menadžmenta hotela Regent Porto Montenegro. Regent Porto Montenegro“Ponosni smo što nas je kinesko izdanje prestižnog časopisa prepoznalo i uvrstilo u najvažniju kategoriju koji ovaj list kreira. Ovo nagrada dolazi u pravo vrijeme kao najbolja preporuka za animiranje gostiju sa Dalekog istoka i kontinuiranu promociju Crne Gore kao luksuzne turističke destinacije čak i na udaljenim tržištima. Smatramo da je ova nagrada najbolja pozivnica gostima iz Kine da posjete Crnu Goru”, zaključeno je u saopštenju.

Podsjećamo da pored kineske edicije „Conde Nast Traveler“, tokom 2015. godine Regent Porto Montenegro se našao i na hotlistama ovog magazina u Ujedinjenom Kraljevstvu i u kategoriji najboljih spa hotela u ruskom izdanju magazina.

Izvor: cdm.me