Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Priština uvela vize Rusiji, Kini, Indiji...

Priština uvela vize Rusiji, Kini, Indiji...


Portparol lokalnog ministarstva inostranih poslova izjavio da će primena te odluke od početka ove godine, "doprineti povećanju bezbednosti na Kosovu" PRIŠTINA - Na graničnim prelazima Kosova je počela primena odluke privremene Vlade Kosova o uvođenju viza za državljane 87 zemalja sveta. Među zemljama čiji

Portparol lokalnog ministarstva inostranih poslova izjavio da će primena te odluke od početka ove godine, "doprineti povećanju bezbednosti na Kosovu"

PRIŠTINA - Na graničnim prelazima Kosova je počela primena odluke privremene Vlade Kosova o uvođenju viza za državljane 87 zemalja sveta. Među zemljama čiji državljani moraju imati ulazne vize Kosova su Rusija, Kina, Indija.

Međutim, režim viza ne važi za državljane pet zemlaja EU koje nisu priznale Kosovo - Španija, Gračka, Kipar, Rumunija i Slovačka. Portparol lokalnog ministarstva inostranih poslova Artan Behrami je izjavio da će primena te odluke od početka ove godine, doprineti povećanju bezbednosti na Kosovu.

"Sa aspekta unutrašnje sigurnosti, uvođenje i sprovođenje režima viza je mera predudpređenja jer se preko sistema viza mogu identifikovati opasni elementi i onemogućiti im se ulazak u zemlju", kazao je Behrami za Radio-televiziju Kosova (RTK).

Izvor: kurir-info.rs