Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Priređen oproštajni prijem za Shena Zhifeija, veleposlanika NR Kine u Zagrebu

Priređen oproštajni prijem za Shena Zhifeija, veleposlanika NR Kine u Zagrebu


Shen Zhifei, veleposlanik Narodne Republike Kine u Republici Hrvatskoj, 27. studenog je pred više od 40 prijatelja iz Hrvatske bio nazočan oproštajnom prijemu kojeg je organiziralo Hrvatsko-kinesko društvo prijateljstva. Andrija Karafilipović, predsjednik Hrvatsko-kineskog društva prijateljstva, predsjedavao j

Shen Zhifei, veleposlanik Narodne Republike Kine u Republici Hrvatskoj, 27. studenog je pred više od 40 prijatelja iz Hrvatske bio nazočan oproštajnom prijemu kojeg je organiziralo Hrvatsko-kinesko društvo prijateljstva.

Andrija Karafilipović, predsjednik Hrvatsko-kineskog društva prijateljstva, predsjedavao je prijemom i održao govor. Veleposlanik Shen je, prema riječima Andrije Karafilipovića, u svojem mandatu neprekidno promicao suradnju Kine i Hrvatske i prijateljsku razmjenu dvaju naroda na različitim područjima te je učvrstio duboko prijateljstvo dviju zemalja. Karafilipović je u ime svih članova Hrvatsko-kineskog društva prijateljstva veleposlaniku predao zahvalnicu i pohvalio njegove izvanredne doprinose u promicanju prijateljske razmjene Kine i Hrvatske.

Veleposlanik Shen je zahvalio Hrvatsko-kineskom društvu prijateljstva na organizaciji prijema. Osvrnuo se na veleposlanički mandat u prošle tri i pol godine i rekao da je Hrvatsko-kinesko društvo prijateljstva dalo veliku potporu i pomoć njegovu radu i radu veleposlanstva. Sve članove društva smatra svojim prijateljima te im je zahvalio na naporima u razvoju odnosa Kine i Hrvatske. Prijateljstvo dviju zemalja ima široke i čvrste temelje te se on nada da će obje strane zajedno i dalje doprinositi razmjeni dva naroda i razvoju prijateljskog odnosa dviju zemalja.

Članovi Hrvatsko-kineskog društva prijateljstva veleposlaniku Shenu su izrazili zahvalnost i oproštaje na različite načine.

Izvor: croatian.cri.cn