Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Prijem povodom Dana osnivanja vojske u kineskom veleposlanstvu u Hrvatskoj

Prijem povodom Dana osnivanja vojske u kineskom veleposlanstvu u Hrvatskoj


Kinesko veleposlanstvo u Hrvatskoj je 29. srpnja u Zagrebu održavalo prijem povodom 88. godišnjice osnivanja kineske oslobodilačke vojske. Hrvatski generali i vojnici, vojni diplamti iz raznih zemalja i predstavnici kineskih iseljenika su sudjelovali na prijemu. Prijem je vodio kineski vojni diplomat Jing Chu

Kinesko veleposlanstvo u Hrvatskoj je 29. srpnja u Zagrebu održavalo prijem povodom 88. godišnjice osnivanja kineske oslobodilačke vojske. Hrvatski generali i vojnici, vojni diplamti iz raznih zemalja i predstavnici kineskih iseljenika su sudjelovali na prijemu.

Prijem je vodio kineski vojni diplomat Jing Chunlu. On je u svom govoru predstavio karakteristike kineske armije, njezinu modernizaciju i stanje njezinih razmjena sa svijetom. "Strategija kineske vojske" je bila u središtu pozornosti njegovoga govora. Kako je naveo, kineska vojska poštuje princip aktivne odbrane, unaprijeđuje razvitak modernizacije vojske i odbrane. Jing je naveo kako kineska vojska odlučno štiti državni integritet, sigurnost i interese, što će biti čvrsto osiguravanje Kine tijekom razvoja. Prijem povodom Dana osnivanja vojske u kineskom veleposlanstvu u HrvatskojHrvatski generali i vojnici su čestitali Kini na uspjehu vojne izgradnje. Pozitivno su ocijenili kineske napore u mirotvornim misijama u svijetu te odali priznanje kineskoj ulozi u čuvanju svjetskog mira i stabilnosti.

 

Izvor: croatian.cri.cn