Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Prijem kineske ambasade u Srbiji povodom Dana vojske

Prijem kineske ambasade u Srbiji povodom Dana vojske


Kineska ambasada u Srbiji sinoć je održala prijem povodom Dana vojske, koji se obeležava 1. augusta. Kineski ambasador Li Mančang, ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić, načelnik general-štaba srpske vojske Ljubiša Diković i predstavnici ambasada u Srbiji, kineskih organa u Srbiji prisust

Kineska ambasada u Srbiji sinoć je održala prijem povodom Dana vojske, koji se obeležava 1. augusta.

Kineski ambasador Li Mančang, ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić, načelnik general-štaba srpske vojske Ljubiša Diković i predstavnici ambasada u Srbiji, kineskih organa u Srbiji prisustvovali su prijemu. Prijem povodom dana vojske NR KineVojni ataše u kineskoj ambasadi Vang Haibin je u govoru rekao da je kineski narod bio najveća žrtva fašističke invazije. On je rekao da je izgradnja jedne jače armije čvrsta osnova za obezbeđenje nacionalne bezbednosti, a da je očuvanje svetskog poretka za mir posle rata i insistiranje na putu mirovnog razvoja jedini izbor Kine.

Ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić je izrazio nadu da će vojske Kine i Srbije dalje jačati prijateljstvo i saradnju u vojnoj obuci, vojskoj industriji i medicini.

Izvor: serbian.cri.cn