Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Predsjednik Vlade sa ambasadorom Kine: Razgovarali i o auto-putu

Predsjednik Vlade sa ambasadorom Kine: Razgovarali i o auto-putu


PODGORICA – Predsjednik Vlade Milo Đukanović razgovarao je u petak sa ambasadorom Kine u Crnoj Gori Ži Žaolinom, prilikom čega je bilo riječi o projektu izgradnje prve dionice auto-puta Bar – Boljare, saopšteno je iz Vladinog biroa za odnose s javnošću. Kako se navodi, premijer je sa kineskim ambasdor

PODGORICA – Predsjednik Vlade Milo Đukanović razgovarao je u petak sa ambasadorom Kine u Crnoj Gori Ži Žaolinom, prilikom čega je bilo riječi o projektu izgradnje prve dionice auto-puta Bar – Boljare, saopšteno je iz Vladinog biroa za odnose s javnošću.


Kako se navodi, premijer je sa kineskim ambasdorom razgovarao i o zainteresovanosti Crne Gore za rekonstrukciju željezničke pruge Budimpešta –Beograd– Bar, kao i valorizaciji energetskih, turističkih i poljoprivrednih potencijala.
Sastanak Đukanovića sa Žaolinom održan je u susret Samitu šefova Vlada Centralne i Istočne Evrope i Kine u Bukureštu, koji će biti održan 26. novembra, kao i bilateralnog susreta dva premijera.


- Razmjenjena su mišljenja o pitanjima koja će se naći na dnevnom redu Samita u Bukureštu, kao i o prioritetima ekonomske saradnje između Crne Gore i Kine – navodi se u saopštenju.


Izvor: pobjeda.me