Uvoz iz Kine
email adresa

09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Predsednik Kine poslao pismo zahvalnosti Nikoliću

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je sa ambasadorom Kine Li Mančangom, koji mu je predao pismo zahvalnosti kineskog predsednika Si Đipinga u kojem se navodi značaj razvoja dve države.
Predsednik Kine poslao pismo zahvalnosti Nikoliću
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.
Kategorija: Vesti iz arhive

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je sa ambasadorom Kine Li MančangomU saopštenju Pres službe predsednika navedeno je da je nakon intenzivnih susreta koje je Nikolić u prethodnom periodu imao sa visokim kineskim zvaničnicima i predstavnicima brojnih kineskih kompanija koje posluju ili nameravaju da započnu poslovanje u Srbiji, kao i velikog doprinosa predsednika Nikolića da odnosi dve države budu maksimalno poboljšani, kineski predsednik Si Điping uputio je pismo zahvalnosti.

 

"Pridajem veliki značaj razvoju odnosa Kine i Srbije i želim da sa vama zajednički ulažem napore da nastavimo učvršćivanje tradicionalnog prijateljstva Narodne Republike Kine i Republike Srbije", pise u pismu.

Kineski predsednik je dodao da želi da sa Nikolićem zajednički podstiče međusobno političko poverenje, proširuje praktičnu saradnju, zajedno unapređuju strateško partnerstvo kako bi još više napredovalo i doprinelo blagodeti dveju zemalja i dva naroda.

Predsednik Si Điping je u pismu izrazio i veliko zadovoljstvo što će se u septembru ove godine sresti sa predsednikom Nikolićem.

 

Izvor: rs.n1info.com