Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Prava navala na besplatni tečaj kineskog u Rijeci


RIJEKA  Među Riječanima je zavladala prava navala za upisima na besplatni tečaj kineskog jezika za početnike, što ga organizira Klub mladih, u suradnji s Konfucijevim institutom Sveučilišta u Zagrebu.  Već prvog jutra stiglo je čak 120 prijava, gotovo triput više od raspoložive upisne kvote od 45 polaznik

RIJEKA  Među Riječanima je zavladala prava navala za upisima na besplatni tečaj kineskog jezika za početnike, što ga organizira Klub mladih, u suradnji s Konfucijevim institutom Sveučilišta u Zagrebu.  Već prvog jutra stiglo je čak 120 prijava, gotovo triput više od raspoložive upisne kvote od 45 polaznika, a u Klub mladih konstantno su tijekom dana dolazili zainteresirani.

Provedbu upisa, otvorenih do popunjenja grupa, odnosno najkasnije do 22. siječnja, vodi Konfucijev institut, koji će upisati prvih 45 osoba koje su ispunjeni formular poslale na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Jedini uvjet za prijavu jest da polaznik ima više od 18 godina i dobro vlada engleskim jezikom. No, oni koji se ovoga puta nisu uspjeli upisati ne trebaju očajavati jer tečajevi kineskog jezika u Rijeci će se nastaviti održavati, a sljedeći ciklus počinje već na proljeće, objašnjava Bojan Kurelić iz Kluba mladih.

– Klub mladih potpisao je trogodišnji ugovor s Konfucijevim institutom. Polaznike će podučavati dvije profesorice koje su izvorne govornice i specijalizirane za podučavanje kineskog jezika strancima. Profesorice već dva mjeseca žive u Rijeci, a tu će i ostati određeno vrijeme, jer osim što će voditi ovaj tečaj, držat će predavanja u osnovnim i srednjim školama te na Ekonomskom fakultetu. Osim učenja kineskog jezika u planu su nam i drugi programi koji će prezentirati kinesku kulturu i jezik, poput tečajeva kaligrafije i tai chi radionica, dodao je Kurelić.

 Tečaj kineskog jezika počet će u prostorijama Kluba mladih, u Barčićevoj 9a, u ponedjeljak 25. siječnja. Polaznici će pohađati program u trajanju od 70 školskih sati, dvaput tjedno, ponedjeljkom i četvrtkom u popodnevnim i večernjim terminima. Nastavne materijale osigurava Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu. Po završetku tečaja, polaznicima s položenim završnim ispitom bit će izdana potvrda o završenom stupnju/modulu, koja će im omogućiti daljnje učenje kineskog jezika.

Izvor: novilist.hr