Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Kragujevačko “Pozorišta za decu“ učestvovaće sa predstavom “Basne iz senke” na petom Međunarodnom lutkarskom festivalu “Zlatna magnolija“, koji će biti održan u Šangaju od 3. do 8. novembra. “Pozorište za decu“ jedini je predstavnik Jugoistočne Evrope na ovom festivalu, na kome će nastupit
Pozorište za decu na lutkarskom festivalu u Kini
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Kragujevačko “Pozorišta za decu“ učestvovaće sa predstavom “Basne iz senke” na petom Međunarodnom lutkarskom festivalu “Zlatna magnolija“, koji će biti održan u Šangaju od 3. do 8. novembra.

“Pozorište za decu“ jedini je predstavnik Jugoistočne Evrope na ovom festivalu, na kome će nastupiti i ansambli iz Francuske, Nemačke, Holandije, Portugala, Rusije, Slovačke, Španije i Kine.

“Zlatna magnolija“ je jedini međunarodni umetnički festival državnog nivoa u Kini i odvija se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, a u organizaciji Narodne skupštine Šangaja. Vremenom je izrastao u vodeći projekat za kulturnu razmenu u Kini i predstavlja jedan od najuticajnijih festivala u međunarodnim umetničkim krugovima.

Predstava “Basne iz senke“ premijerno je izvedena 2. marta ove godine. Predstavu je režirala Biserka Kolevska, a scenograf i kostimograf je Svila Veličkova. U predstavi igraju Darija Nešić, Milomir Rakić, Miloš Milovanović i Vladimir Đoković.

Izvor: infokg.rs