Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Potpisan Ugovor o suradnji između Pomorskog fakulteta u Rijeci i International School, Beihang University iz Pekinga

Potpisan Ugovor o suradnji između Pomorskog fakulteta u Rijeci i International School, Beihang University iz Pekinga


Potpisima na Ugovor o suradnji dekana prof. dr. sc. Serđe Kosa i prof. Jingnong Wenga, Pomorski fakultet u Rijeci i International School, Beihang University iz Pekinga, dogovorili su razmjene informacija u području globalnog navigacijskog satelitskog sustava, znanstvenog istraživanja u području pomorstva i ostali

Potpisima na Ugovor o suradnji dekana prof. dr. sc. Serđe Kosa i prof. Jingnong Wenga, Pomorski fakultet u Rijeci i International School, Beihang University iz Pekinga, dogovorili su razmjene informacija u području globalnog navigacijskog satelitskog sustava, znanstvenog istraživanja u području pomorstva i ostalih područja od zajedničkog interesa. Posebno će biti zanimljiva razmjena studenata preddiplomskih i diplomskih studija.

Sveučilište Beihang, koje ove godine obilježava 60 godina postojanja, ima više od 23 000 studenata. Na 17 fakulteta i 6 odjela izvodi se 52 preddiplomska i 207 diplomskih studjskih programa iz razičitih područja: prirodne znanosti, tehnologija, humanističke znanosti, pravo, ekonomija, menadžment, filozofija, strani jezici i obrazovanje. Pri Sveučilištu djeluje više od 2000 profesora, s ukupno zaposlenih više od 3300 djelatnika. Sveučilište Beihang razvija međunarodnu suradnju s više od 170 sveučilišta, istraživačkih ustanova i kompanija iz 40 država i regija.

Na Sveučilištu studira više od 1000 stranih studenata iz više od 70 Zemalja u područjima znanostz, tehnologije, umjetnosti, prava, ekonomije, manadžmenta, filozofije, stranih jezika i pedagogije. Osnivanje Centra za svemirske znanosti i obrazovanje koji djeluje u okviru International School, podržali su Ujedinjeni narodi. Studiji koji se izvode u Centru za svemirske znanosti su Daljinska detektiranja i geoinformacijski sustavi, Satelitska meteorologija i globalna klima, Svemirske i atmosferske znanosti, te Satelitske komunikacije.

Izvor:croatian.cri.cn