Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Predstavnici Durmitor Sport Kampa danas su potpisali ugovor o donaciji i saradnji sa Ambasadorom Narodne Republike Kine u Crnoj Gori. Potpisivanju su prisustvovali Politički savjetnik premijera Crne Gore gospodin Milan Roćen, Kineski Ambasador gospodin Cui Zhiwei sa saradnicima i osnivači Durmitor Sport Kampa Luka
Potpisan ugovor o donaciji i saradnji Ambasade Narodne Republike Kine i Durmitor Sport Kampa
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Predstavnici Durmitor Sport Kampa danas su potpisali ugovor o donaciji i saradnji sa Ambasadorom Narodne Republike Kine u Crnoj Gori. Potpisivanju su prisustvovali Politički savjetnik premijera Crne Gore gospodin Milan Roćen, Kineski Ambasador gospodin Cui Zhiwei sa saradnicima i osnivači Durmitor Sport Kampa Luka Žugić i Branimir Bogdanović.

Potpisan ugovor o donaciji Durmitor sport kampuAmbasada Narodne Republike Kine pomoći će rekonstrukciju otvorenih terena na Žabljaku kao i rekonstrukciju podloge u školskoj sali gdje se sprovode aktivnosti u sklopu Durmitor Sport Kampa. Na ovaj način dobiće se tereni i sala koji u potpunosti zadovoljavaju potrebe sportskih ekipa koje borave u kampu, a koje će djeca iz škole moći koristiti u toku školske godine za obavljanje nastavnih aktivnosti.

Takođe će se povećati kapaciteti sportskih objekata na Žabljaku kako bi istovremeno veći broj ekipa raznih sportova mogle boraviti u kampu.

Drugi dio ugovora odnosi se na jačanje saradnje između Crne Gore i Kine po pitanju organizovanja razmjene sportista i dolaska sportista i sportskih ekipa iz Kine da budu dio Durmitor Sport Kampa. Kineski Ambasador, gospodin Roćen i predstavnici kampa, složili su se da je pravi put za razvoj Durmitora obezbjeđivanje uslova za kvalitetne sportske pripreme i jačanje za izlazak na inostrano tržište, što bi omogućilo posjetu velikog broja sportista, i iskazali su spremnost za angažovanje u tom pravcu.

Rekonstrukcija terena i sale otpočet će uskoro, dok je za jul mjesec planirano svečano otvaranje Durmitor Sport Kampa - DSC 2016, kada će Kineski Ambasador zajedno sa gospodinom Roćenom svečano otvoriti kamp.

Izvor: kolektiv.me