Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Poslovni forum CG i Kine krajem decembra

Poslovni forum CG i Kine krajem decembra


PODGORICA – Poslovni forum Crne Gore i Kine održaće se 23. decembra u Podgorici, a u kineskoj privrednoj delegaciji će, između ostalih, biti i kompanije koje učestvuju na tenderu za gradnju auto-put Bar-Boljari. Iz Privredne komore Crne Gore, koja u saradnji sa Ambasadom Kine u Crnoj Gori organizuje forum, saop

PODGORICA – Poslovni forum Crne Gore i Kine održaće se 23. decembra u Podgorici, a u kineskoj privrednoj delegaciji će, između ostalih, biti i kompanije koje učestvuju na tenderu za gradnju auto-put Bar-Boljari.

Iz Privredne komore Crne Gore, koja u saradnji sa Ambasadom Kine u Crnoj Gori organizuje forum, saopštili su da će u kineskoj delegaciji biti predstavnici kompanija iz oblasti bankarstva, saobraćaja, građevine, niskogradnje i projektovanja.
Iz PKCG su, uzimajući u obzir mogućnost eventualnog investiranja u određene projekte od značaja za crnogorsku privredu, pozvali sve zainteresovane da učestvuju u radu poslovnog foruma kroz bilateralne razgovore sa predstavnicima kineskih firmi.


Vlada je u julu odlučila da ponuda koju su na tender za gradnju auto-puta dostavile Kineske kompanije za telekomunikacije i infrastrukturu (CCCC) i njena kćerka kompanija – Kineska korporacija za izgradnju puteva i mostova (CRBC), bude prvorangirana. CCCC i CRBC su za gradnju prioritetne dionice auto-puta od Smokovca, preko Ulača, do Mateševa ponudile 809,58 miliona eura.

Izvor: pobjeda.me