Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Posjet delegacije Sveučilišta Ningbo Dahongying iz Kine


Sveučilište u Splitu u četvrtak, 9. lipnja, posjetila je delegacija Sveučilišta Ningbo Dahongying iz Kine u sastavu: Shen Yunci, pomoćnik predsjednika, Lai Shangding, dekan Fakulteta strojarstva i elektrotehnike, Zou Huasheng, prodekan Škole E-commerce, Xiong Hongbin, prodekan Škole informacijskog inženjerst

Sveučilište u Splitu u četvrtak, 9. lipnja, posjetila je delegacija Sveučilišta Ningbo Dahongying iz Kine u sastavu: Shen Yunci, pomoćnik predsjednika, Lai Shangding, dekan Fakulteta strojarstva i elektrotehnike, Zou Huasheng, prodekan Škole E-commerce, Xiong Hongbin, prodekan Škole informacijskog inženjerstva, Zhang Liang, voditelj odjela za odnose s javnošću, Lu YIzhi, voditeljica Administrativnog ureda, Zhang Qiuhong, zamjenica voditelja Kadrovske službe, Chang Qinyi, voditelj sveučilišnih novina.

Sveučilište u Splitu u četvrtak, 9. lipnja, posjetila je delegacija Sveučilišta Ningbo Dahongying iz KineDelegaciju su primili voditeljica Ureda za EU projekte Aleksandra Banić, voditeljica Ureda za međunarodnu suradnju Ana Ćosić, prodekanica za znanost i međunarodnu suradnju Filozofskog fakulteta prof.dr.sc. Marita Brčić Kuljiš, prodekan za prodekan za znanost, istraživanje i stručni rad FESB-a prof.dr.sc. Boris Ljubenkov, te voditeljica Odjeljka za međunarodnu suradnju i odnose s javnošću Filozofskog fakulteta Tamara Ljubičić.

Na sastanku se razgovaralo o mogućnostima suradnje na području akademske razmjene studenata te nastavnog i nenastavnog osoblja. 

Sveučilište Ningbo Dahongying je privatno sveučilište preddiplomske razine, osnovano 2001. godine, smješteno u gradu Ningbo, a broji 20.000 studenata i oko 1.000 nastavnika. Studijski programi su orijentirani na informacijsku tehnologiju, proizvodne tehnologije, ekonomiju, management, književnost i umjetnost. 

Izvor: unisthr