Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Posjet delegacije iz kineskog grada Huzhou

Posjet delegacije iz kineskog grada Huzhou


Kineska delegacija iz grada Huzhou posjetila je juče grad Karlovac. U Maloj gradskoj vijećnici ugostio ih je zamjenik gradonačelnika Dubravko Delić sa suradnicima. Delegacija je stigla iz grada Huzhou, koji se nalazi u području jezerera Tai – trećeg najvećeg jezera pitke vode u Kini. Huzhou je poznat kao grad

Kineska delegacija iz grada Huzhou posjetila je juče grad Karlovac. U Maloj gradskoj vijećnici ugostio ih je zamjenik gradonačelnika Dubravko Delić sa suradnicima. Delegacija je stigla iz grada Huzhou, koji se nalazi u području jezerera Tai – trećeg najvećeg jezera pitke vode u Kini. Huzhou je poznat kao grad svile te slovi kao jedan od četiri najveća proizvođača svile u Kini. Broji gotovo 3 milijuna stanovnika, a proglašen je i jednim od najsigurnijih gradova u Kini.

Delegacija  iz grada Huzhou posjetila je grad KarlovacZainteresiranost za poslovnu suradnju dvaju gradova, društveno-socijalna pitanja, obrazovanje i kulturu bile su teme razgovora kineske delegacije i predstavnika Grada Karlovca. Zamjenik Dubravko Delić predstavio je delegaciji grad Karlovac, upoznavši ih sa poviješću grada, njegovom kulturom te znamenitostima. O gospodarskom potencijalu grada Karlovca te mogućoj budućoj poslovnoj suradnji prezentaciju je održao predsjednik HGK Županijske komore Karlovac dr.sc. Zlatko Kuzman. Na kraju posjeta predstavnici kineske delegacije i zamjenik gradonačelnika Dubravko Delić potpisali su pismo namjere o budućoj prijateljskoj suradnji grada Huzhou i grada Karlovca. Bez obzira na kulturnu i demografsku različitost Karlovca i grada Huzhou, zaključak je da oba grada trebaju intenzivirati odnose, na obostrano zadovoljstvo.

Izvor: hrk.hr