Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Porto Montenegro predstavljen u Kini

Porto Montenegro predstavljen u Kini


Kompanija “Adriatic Marinas” organizovala je u Pekingu u Kini, konferenciju za novinare na kojoj je, pred više od trideset predstavnika najprestižnijih medijskih kuća, prezentovala projekat Porto Montenegro u Tivtu. Konferencija je održana u jednom od najpoznatijih klub-restorana u Pekingu “1949”, saop

Kompanija “Adriatic Marinas” organizovala je u Pekingu u Kini, konferenciju za novinare na kojoj je, pred više od trideset predstavnika najprestižnijih medijskih kuća, prezentovala projekat Porto Montenegro u Tivtu.

Konferencija je održana u jednom od najpoznatijih klub-restorana u Pekingu “1949”, saopštio je PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

On je precizirao da su konferenciji za štampu u glavnom gradu Kine, osim izvršnog direktora Porto Montenegra Olivera Korleta, prisustvovali i crnogorski ambasador u Pekingu Branko Perović, predstavnici tamošnjeg hotela “Regent” jer će dogodine hotel iz tog lanca biti otvoren i u tivatskom nautičlkom centru, ministar kulture Crne Gore Branislav Mićunović i ministar-savjetnik u crnogorskoj ambasadi u Kini Vatroslav Belan.

Prisutni novinari iskazali su interesovanje za Crnu Goru kao destinaciju, a željeli su da dobiju bliže informacije o tome kako organizovati put do Crne Gore, kakve su avionske konekcije i vizni režim, šta je strategija Crne Gore u privlačenju kineskih turista, a šta turistička ponuda zemlje. Interesovali su se za detalje u vezi sa projektom Porto Montenegro, prednostima nautičkog centra u odnosu na druge slične projekte na Mediteranu, a postavili su pitanja o daljim planovima projekta, detaljima u vezi sa hotelom “Regent”, kao i restoranskom i šoping ponudom naselja", pojasnio je Kalezić

Izvor: vijesti.me