Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Poraz na povratničkom debiju

Poraz na povratničkom debiju


Najbolji srpski trener iz 2012. godine porazom je počeo svoju novu epizodu u kineskom klupskom fudbalu. Dragomir Okuka debitovao je u nedelju na klupi kineskog Čangčuna ali je povratnički debi u Superligi bio neuspešan.Okukin Čangčun poražen je na gostovanju poslednjeplasiranom Harbinu rezultatom 3:1 (1:1), a i

Najbolji srpski trener iz 2012. godine porazom je počeo svoju novu epizodu u kineskom klupskom fudbalu. Dragomir Okuka debitovao je u nedelju na klupi kineskog Čangčuna ali je povratnički debi u Superligi bio neuspešan.

Okukin Čangčun poražen je na gostovanju poslednjeplasiranom Harbinu rezultatom 3:1 (1:1), a interesantan je podatak da je Harbinu ovo bila prva pobeda u sezoni, u okviru 10. kola.

Dragomir Okuka

Na taj način srpski trener nije dobro počeo misiju na klupi kluba koji je do nedavno vodio još jedan Srbin, Svetozar Šapurić.

Šapurić je nedavno smenjen zbog serije loših rezultata koje je Čangčun beležio na startu sezone a na njegovo mesto je doveden Dragomir Okuka.

Podsećamo da je Okuka već radio u Kini gde je od 2011. do 2013. godine sedeo na klupi Đangsua sa kojim je ostvario velike uspehe zbog kojih je u Srbiji i Kini nagrađen zvanjem najboljeg trenera u 2012. godini.

Novi klub Dragomira Okuke trenutno zauzima 11. poziciju na tabeli Superlige sa 9 osvojenih bodova, ali nema sumnje da će srpski strateg uspeti da vrati ekipu na pravi kolosek i vrati je u gornji deo tabele.

Izvor: sportske.net