Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Politički direktor DPS primio ambasadora Kine

Politički direktor DPS primio ambasadora Kine


PODGORICA – Politički direktor Demokratske partije socijalista Tarzan Milošević primio je u utorak ambasadora NR Kine u Crnoj Gori Ži Žaolina i prvog sekretara u Ambasadi NR Kine gospođu Vang Ksjuming. Sagovornici su ocijenili da će DPS, i u narednom periodu “biti opredijeljena da nastavi sa politikom otv

PODGORICA – Politički direktor Demokratske partije socijalista Tarzan Milošević primio je u utorak ambasadora NR Kine u Crnoj Gori Ži Žaolina i prvog sekretara u Ambasadi NR Kine gospođu Vang Ksjuming.

Sagovornici su ocijenili da će DPS, i u narednom periodu “biti opredijeljena da nastavi sa politikom otvorenih vrata kako bi se praksa dobre i uspješne saradnje nastavila na obostrano zadovoljstvo”.

Politički direktor DPS je, kako je navedeno u saopštenju najjače političke partije u Crnoj Gori, podsjetio da je protekloj godini DPS “realizovala nekoliko uspješnih susreta sa visokim zvaničnicima NR Kine”.

- Delegacija DPS-a, koju je predvodio predsjednik partije i predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović, boravila je u septembru 2012. godine u višednevnoj zvaničnoj posjeti KP Kine. Tom prilikom razmotrene su mogućnosti i definisane smijernice da se zajedničkim putem doprinese razvoju političkih, ekonomskih i drugih vidova saradnje, navedeno je u saopštenju.

Šef diplomatske misije NR Kine pozdravio je napore i uspjeh koji je Demokratska partija socijalista postigla u prethodnoj godini, posebno naglašavajući pobjedu na proteklim parlamentarnim izborima i poželio političkom direktoru DPS-a uspjeh u daljem radu partije.

Izvor: Pobjeda.me