Uvoz iz Kine
email adresa

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Petković u Kini

Ministar kulture Bratislav Petković potpisaće u Pekingu Program saradnje u oblasti kulture i umetnosti između Ministarstva kulture i informisanja Srbije i Ministarstva kulture Kine. Ministar kulture i informisanja Bratislav Petković boraviće u Pekingu gde će potpisati Program saradnje u oblasti kulture i umetn
Petković u Kini
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Ministar kulture Bratislav Petković potpisaće u Pekingu Program saradnje u oblasti kulture i umetnosti između Ministarstva kulture i informisanja Srbije i Ministarstva kulture Kine.

Ministar kulture i informisanja Bratislav Petković boraviće u Pekingu gde će potpisati Program saradnje u oblasti kulture i umetnosti između Ministarstva kulture i informisanja Srbije i Ministarstva kulture Narodne Republike Kine.

Program saradnje odnosi se na period od 2013. do 2016. godine.

Petković će, kako je najavilo Ministarstvo kulture, učestvovati na Prvom ministarskom forumu kulturne saradnje Kine i zemalja centralne i istočne Evrope.

Tokom boravka u Kini, ministar Petković će posetiti ustanove kulture u Pekingu i Šenženu i prisustvovati svečanoj ceremoniji otvaranja kineskog Devetog sajma međunarodne kulturne industrije u Šenženu.

Izvor: rts.rs